Ilgaauliai batai mergaitėms su kailiuku 28-33 d. Peržiūrėti didžiausią

Ilgaauliai batai mergaitėms su kailiuku 28-33 d.

Nauja

Įspėjimas: Paskutinė prekė sandelyje!

39,00€

ViršusOda
VidusDirbtinas kailis
VidpadisDirbtinas kailis

Kaip išmatuoti vaiko pėdutę:

Kaip išmatuoti kojytę

Tarp didžiojo piršto ir batuko krašto turi likti 0.5-1cm tarpas. Rekomenduojame batukus pirkti 0,7-1 cm. didesnius nei pėdutė.

Specialistai nerekomenduoja pirkti batų didesnių nei 0,7-1 cm. Su batais, kurie yra per dideli, vaikui sunku vaikščioti, jis gali griuvinėti – gali išsivystyti ir pėdos bėdos;


Vaikiški batai turi tvirtintis: ar „lipukais“, ar raišteliais, ar sagučiais. Nepatariama ikimokyklinio amžiaus vaikams pirkti „laivelių“ ir batų be „nugarėlės“. Jei vaiko pėdutė yra iki 18cm ilgio, tai vaiką būtina apauti batais su tvirtais užkulniais, kurie prilaikys dar nesusiformavusį kulną;

Geriausi yra batai iš natūralių medžiagų. Jie ilgaamžiškesni, vaiko kojytė kvėpuos ir bus sausa, o tai apsaugos nuo pūslių, nepatogumo ir nemalonaus kvapo;

Geriausia, kai batų padai turi kokius nors raštus – taip su grindiniu susidaro trintis, kuri apsaugo vaikus nuo paslydimo ant slidžių paviršių;

Padai turi būti pakankamai tvirti ir stori, kad apsaugotų pėdas nuo traumų, tačiau jie turi būti ir lankstūs, kad galėtų lankstytis kartu su pėda;

 

Esame tikri, kad laikantis šių taisyklių parinksite vaikui tinkamus batus ir atsikratysite rūpesčių bei palipdomų sąnaudų juos keičiant į kitus.

Apie gamintoją:

Dėka lanksčių ir elastingų vaikų kojų kaulų, raumenų ir raiščių  vaikas gali patenkinti kasdienio gyvenimo iššūkius.

Kai kūdikiai pradeda žengti pirmuosius žingsnius, jų kulkšnys daugiausiai krypsta į vidų. Vaikštant kūno svoris daugiausiai tenka jų vidiniam padui. Augant vaikui  stiprinami  kojos kaulai bei sausgyslės.

Norint išlaikyti taisyklingą  kojos padėtį bei sveikas kojas tenka daug vaikščioti basomis po gamtą, daryti pratimus.

Kitas pasiūlymas yra nešioti avalynę, kuri atitiktų vaiko vystymuisi reikalingus aspektus. Dažniausiai vaikams nereikia specialios avalynės, nes jiems beaugant jų kojų raumenys yra stiprinami pakankamai, kad išlaikytų kūno svorį ar  taisyklingą kūno laikyseną.

Tačiau kartais mes turime padėti vaikui ugdyti tinkamą laikyseną. Tokiu atveju būtina avėti ortopedinius batus, kurie palaikys tinkamą kojos padėtį, padės išvengti kojos raiščių ar raumenų patempimo. Uždaras užkulnis yra pasviręs į išorę, taip  jis suteikia tvirtą  padėtį kojoms.

Batų supinatorius užtikrina taisyklingą pėdos vystymasi.

Naujų technologijų dėka, kurias naudoja  ortopedinių batų dizainas yra madingas, vaikai juos noriai nešioja. 5 mm pakėlimas yra tarp batų pado ir vidpadžio.

Batų apsaugos detalė yra sukurta siekiant palikti pakankamai vietos judėti pirštams. Visa Ponte20 avalynė yra gaminama iš aukščiausios rūšies odos. Yra tvirtas užkulnis.

 puikus pasirinkimas tiems, kuriems rūpi, kad vaiko kojos vystytųsi taisyklingai.

Parašyti atsiliepimą

Ilgaauliai batai mergaitėms su kailiuku 28-33 d.

Ilgaauliai batai mergaitėms su kailiuku 28-33 d.

Labai lankstūs Itin lankstūs ir patogūs. Batų priekis ir kulnai yra pakietinti, kad padėtų išlaikyti taisyklingą augančios pėdos padėtį.3D susiuvimo technologija Nauja susiuvimo technologija suteiks maksimalų komportą ir lankstumą. 3D susiuvimo technologija sumažina klijų bei kitų cheminių medžiagų naudojimą. Taip batukai tampa patvaresni.Natūrali oda išorėje Viršutinė bato dalis yra pagaminta iš kruopščiai atrinktos, aukščiausios kokybės odos.
11.jpgIšiimamas vidpadis Vidpadį galima išimti, todėl jie gali būti plaunami ar džiovinami. Vidpadžius, kurie tiesiogiai liečiasi su kojų padais, gaminame iš odos.Užkulnis Tvirtas užkulnis gali padėti išvengti skoliozės, patempimų ar kelių raiščių traumų. Rekomenduojama vaikams, turintiems problemų su netaisyklingu pėdos statymu ar keliais. Batų padas yra pakreiptas iš vidaus į išorę 5 mm taip išlaikydamas vaiko koją taisyklingoje padėtyje.
Lipukai Dėka dvigubų lipukų Jūs galite lengvai nusiauti ir apsiauti batus.Vidpadis su supinatoriumi Vidpadžio viršutinė dalis yra pagaminta iš odos, apatinė - pagaminta iš lanksčios medžiagos EVA - RB, kuri suteiks geresnį komfortą. Rekomenduojama vaikams, turintiems problemų su netaisyklingu pėdos statymu ar keliais. Palaiko taisyklingą užkulnio poziciją net su 5 mm pakreipimu.

Parašyti atsiliepimą